1. Home
  2. Bilmærker
  3. Her er den nye Porsche Cayenne

Her er den nye Porsche Cayenne

Her er den nye Porsche Cayenne
0
0

Stuttgart. Porsche præsenterede tirsdag den nye Cayenne i Stuttgart-Zuffenhausen. Tredje generation af succesmodellen, som er blevet solgt i mere end 760.000 eksemplarer siden 2002, er en komplet ny udvikling.

 

Porsche Cayenne får en ny 8-trins Tiptronic S-gearkasse, nye undervognssystemer og det visnings- og betjeningskoncept til Porsche Advanced Cockpit med omfattende opkoblingsmuligheder.

Det vigtigste i en Porsche er …

… under hjelmen. Her kan man fra modellens lancering vælge mellem to nyudviklede 6-cylindrede motorer: Den 340 hk stærke 3-liters-turbomotor i Cayenne yder 40 hk mere end forgængeren. Den 2,9-liters V6-biturbomotor i hurtige Cayenne S kommer op på 440 hk – en stigning på 20 hk.

Med Sport Chrono-pakken, der fås som ekstraudstyr, accelererer den nye Cayenne S fra 0 til 100 km/t på under 5 sek. og stopper først ved 265 km/t.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Den nye Cayenne fås for første gang med bagakselstyring og selvfølgelig er der firehjulstræk, luftaffjedring, elektriske krængningsstabilisering (PDCC) og nyudviklede high performance-bremser med det mundrette navn ‘Porsche Surface Coated Brake’ (PSCB).

Offroadegenskaberne er i følge Porsche forbedret. Blandt andet fordi SUV’en har tabt sig 65 kg i forhold til forgængeren.

Skal du have ny bil`? Så kan du allerede nu bestille den nye Cayenne hos Porsche.
De koster i Danmark fra kr. 1.401.045 for Cayenne, og fra kr. 1.737.064 for Cayenne S – begge priser inklusive moms og afgifter.

Men jeg ville lige vente til de nye bilafgifter er forhandlet på plads …