1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Renault Sport F1-racer
0

Her er den nye Renault Sport F1-racer

0
0

Det kommer næppe som en overraskelse, at vi danskere i særdeleshed ser frem til den kommende Formel 1-sæson, der går i gang allerede i weekenden i Australien.

Bag rattet af en af de to Renault-racere finder vi nemlig det danske håb Kevin Magnussen, der efter at have kørt for McLaren i 2014-sæsonen nu er tilbage i motorsporten.

I forbindelse med begyndelsen af årets sæson nærmer sig med hastige skridt har Renault tidligere på ugen offentliggjort designet på bilen, som den 23-årige Kevin Magnussen og team-kammerat Jolyon Palmer kommer til at køre i. Designet er kraftigt inspireret af Renault Sport RS01-bilen, og det ses blandt andet i form af den gule farve med sorte detaljer. Det er farverne af Renault Sport, og selvfølgelig skal Formel 1-bilen også bedækkes i disse farver, på trods af den først blev lanceret i en helt sort farve.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Men hvordan offentliggør man så sådan en tingest, tænker du nok. Skal man gå ”den kedelige vej” og bare invitere pressefolk ind og vise dem den nye bil, eller skal man tænke ud af boksen og finde på noget, som aldrig er set før? Her er der blandede holdninger, men direktør for Renault Sport Cyril Abiteboul er nok mest til det lidt mere utraditionelle: de går selvfølgelig efter at få opmærksomhed på banen men ligeledes udenfor banen, og således kom de på følgende idé. Spænd den nye Formel 1-racer på et 7,5 meter langt surfboard og lad den flyde rundt i Stillehavet.

Det giver faktisk mest mening bare at se videoen herover – og selvfølgelig følge med henover weekenden, hvor første løb i årets Formel 1-sæson køres i Australien.