1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nyt koncept: Kør en Porsche for en plov
0

Nyt koncept: Kør en Porsche for en plov

Nyt koncept: Kør en Porsche for en plov
0
0

Porsche tilbyder nu en helt særlig oplevelse til potentielle kunder og fans ved hovedkvarteret i Zuffenhausen i Sydtyskland.

Som en del af et pilotprojekt under navnet Porsche Drive, kan biler fra den nuværende modellinje lejes til meget interessante priser – særligt set med danske øjne. Kunderne kan nemlig nyde fascinationen af en Porsche fra en time op til et maksimum på en uge. Booking, overdragelse og aflevering af bilerne foregår på Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart i Tyskland. Med dette tilbud fra Porsche Drive åbner Porsche mulighed for, at en større gruppe af potentielle kunder kan opleve mærket.

Priserne starter ved 69,- Euro for en times kørsel i en Porsche Boxster eller Porsche Cayman, som begge er centermotor-sportsvogne. Til samme pris kan du også prøve den nyeste tilføjelse til Porsche familien, Porsche Macan.

Læs også:  Et sneak peek på den nye Porsche Panamera

En tur med ikonet – Porsche 911 – starter ved en pris på 99,- Euro i timen. Og her er 100 kilometer vel at mærke inkluderet.

Hvis du har lyst til at opleve en tur bag rattet, kan du finde en repræsentant for Porsche Drive i foyeren på Porsche Museum. Reservation eller booking af en bil er mulig fra tirsdag til søndag, fra 9.00 til 18.00 i løbet af museets åbningstid. Om mandagen kan køretøjer returneres fra kl. 07.00 til 12.30.

Få mere information og de nærmere vilkår for leje ved Porsche Drive skranken på museet samt på telefon: +49 711 911 27 911 eller skriv en mail til info@porsche-drive.de.