1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel Corsa til under 100.000 kr.
0

Opel Corsa til under 100.000 kr.

Opel Corsa til under 100.000 kr.
0
0

Opel sender nu en Corsa Limited på gaden, og det betyder Corsa bliver den billigste bil i sin klasse.

Med en pris på 99.990 kr. er Opel Corsa Limited en konkurrent til minibilerne, hvor den helt store fordel er de bedre pladsforhold i Corsa. Limited-udgaven har en 65 hestes benzinmotor, og bagagerummet har 285 liter, mens man ved at lægge bagsæderne ned får 1.050 liter.

Akselafstanden i Corsa er ni centimeter længere end den største minibil, hvilket i praksis betyder bedre plads til både bagage og passagerer.

”Godt en tredjedel af de solgte biler på det danske marked koster som udgangspunkt under 100.000 kr. Her kan Opel nu for første gang tilbyde en bil, der oven i købet er større end konkurrenterne. Vi tror, at mange vil sætte pris på, at de kan få ekstra plads både i kabinen og i bagagerummet, hvis de vælger en Corsa i stedet for en minibil,” siger adm. direktør Thomas Bruun, Opel Danmark.

Tidligere kostede Opel Corsa fra 109.990 kr., og forskellen på denne model og den nye er manglen på opvarmede sidespejle, radio og midterste nakkestøtte bag. Man skal dermed ikke forvente tonsvis af udstyr, hvis man vælger en Corsa Limited.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Fra d.17 november vil man kunne gøre brug af den nye indstigningspris på Corsa.

tags: