1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel er klar med ny elbil i Paris
0

Opel er klar med ny elbil i Paris

Opel er klar med ny elbil i Paris
0
0

Ampera-e er navnet på Opels nye elbil, der vil blive præsenteret ved Paris Motor Show i starten af oktober 2016. Journalisterne kan dog allerede smugkigge nogle dage før. Her får du dog et indblik i den nye elektriske Opel.

Noget af det mere futuristiske i Ampera-e er, at man kan koble op på bilens Wi-Fi hotspot med 4G forbindelse til omverdenen. Desuden kan man vha. det nyeste Opel Intellilink infotainmentsystem bruge Apple CarPlay og Android Auto, således passagerer har fuld adgang til egen musik og kan downloade film via det indbyggede Wi-Fi, hvor der kan være koblet syv enheder på samtidig (til trods for der kun er fem siddepladser).

Opel-Ampera-E-bagfra

Lynhurtig familieelbil

Med en accelerationstid fra 0-100 km7t på 3,2 sekunder og fra 80-120 km/t på 4,5 sekunder, så byder den nye Opel Ampera-e elbil på præstationer, som man ellers kun finder på Opels OPC modeller. Drejningsmomentet på 360 Nm er til rådighed lige så snart man snitter speederen. Topfarten er dog ”blot” 150 km/t, så den afspejler ikke accelerationstiderne.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Batteriet er gemt under gulvet, hvilket sikre en optimal vægtfordeling. Placeringen af batteripakken giver også mest muligt plads i kabinen. Faktisk er der plads til fem personer plus bagage i Ampera-e.

Opel-Ampera-E-forfra