1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel offentliggør facelift af Insignia
0

Opel offentliggør facelift af Insignia

Opel offentliggør facelift af Insignia
0
0

Opel er klar med et facelift til deres topmodel, Insignia, som vil blive sendt på gaden til efteråret.

Den opdaterede Opel Insignia byder på en lang række forbedringer, hvilket inkluderer nye motorer, nyt design samt ny instrumentering.

Klassens mest nøjsomme!

Med de nye motorer kan Insignia køre imponerende 27 km/l efter EU-normen, med en CO2-emission på sølle 99 gram! Det gør Insignia til klassens mest økonomiske, hvis man vælger den nye 2,0 liters dieselmaskine med 120 eller 140 hk. Vælger man stationcarmodellen er den blandede brændstoføkonomi angivet til 25,6 km/l med en af de to dieselmotorer.
De to motorer yder hhv. 320 og 370 Nm takket være en automatisk overboost funktion.

Motorudvalget vil spænde fra 110 til 325 hestekræfter…

Køredynamisk bør man også kunne mange en forskel, da der er nye støddæmpere og krængningsstabilisatorer samt et opdateret styretøj til gavn for dæmpning af støj og vibrationer.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Instrumenteringen inkluderer et nyudviklet infotainmentsystem, hvor flere smartphone funktioner er integreret i system, og kan styres fra en touchpad. Det hele styres via en 8” touchskærm, hvor man som chauffør eller passager kan styre langt de fleste funktioner.

Opel viser den faceliftede Insignia for første gang ved biludstillingen i Frankfurt til september, og vil kunne købes i Danmark fra slutningen af året.

Du kan se den faceliftede Opel Insignia i galleriet forneden: