1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Oplev danskdesignet konceptbil i København
0

Oplev danskdesignet konceptbil i København

Oplev danskdesignet konceptbil i København
0
0

Danske BoConcept og Smart er gået sammen om at skabe en kollektion af møbler samt en smart fortwo cabriolet. Bilen er I øjeblikket på Geneve, men du kan opleve den i København mellem d. 8-10. marts.

Bilen er døbt ‘smart fortwo BoConcept’ med den dertilhørende ‘smartville kollektion’ af møbler. Fortwo BoConcept og den dertilhørende ganske brune møbelkollektion er skabt med henblik på at fejre mærket premiere på Geneve.

Baseret på BRABUS

Med udgangspunkt i en BRABUS cabriolet har designerne fra smart samt BoConcept udviklet en bil der skal inkorporerer designtendenser fra begge verdener. Eksteriøret er udført i kontrastfarver, nærmere bestemt brun, der ifølge designerne selv giver et elegant og sporty udtryk. Bedøm selv.

Inden i finder man materialer som læder og filt, hvor man i tilfældet med filt ikke rigtigt har set materialet anvendt i en bils kabine før. BoConcepts butikker verden over vil udstille bilen sammen med den dertilhørende møbelkollektion, hvori der bl.a. indgår en sofa med nøjagtig samme mål som en smart fortwo. Fikst.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Du kan finde bilen i København hos BoConcept, Gammel Kongevej 29 A, 1610 København V. Dørene åbner kl. 10:00.