1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Peugeot 208 får et facelift
0

Peugeot 208 får et facelift

Peugeot 208 får et facelift
0
0

Peugeots storsællert 208 er klar i en ny version. Kort sagt bliver den faceliftet.

Den lille selvsikre bybil har fået et nyt sportsligt udseende, der bliver understreget af bl.a. 3D LED baglygter som standard og nye farver som eksempelvis den orange foroven.
Udefra kan man også kende den faceliftede Peugeot 208 på en ny kofanger med en brdere kølergrill integreret. Kølergrillen har fået indrammet re-designede tågeforlygter, der får bilen til at fremstå mere dynamisk iflg. Peugeot selv. De nye tofarvede forlygter med sort og krom baggrund er standard fra Active-udstyrsniveauet, og matcher godt med 3D LED baglygterne.

Kabinen har stadig det smarte lille rat, og kan bl.a. udstyres med en 7” touchskærm og head-up instrumentering, hvis den lille bil skal have hele pakken. Infotainmentsystemet er blevet videreudviklet, således det nu også understøtter MirrorScreen, hvilket betyder man kan spejle sin mobiltelefons skærm i bilens touchskærm, smart! På den sikkerhedsmæssige side kan man nu også udstyre 208 med Active City Brake, som sikrer opbremsning i byen, hvis der er risiko for sammenstød ved op til 30 km/t.

Personaliseringspakke – men som pakke

Den faceliftede Peugeot 208 byder på flere personaliseringsmuligheder. Orange Power er en af de nye farver, der tilbydes til 208, og som du nok kan se skiller den sig ud. Man kan også tilkøbe en såkaldt personaliseringspakke, der bl.a. indeholder en særlig kølergrill med 3D-effekt, sorte lakdetaljer på grill og tågeforlygter, farvede PEUGEOT-bogstaver og sorte spejlskaller.

Vil man gøre sin faceliftede 208 mere sportslig bør man vælge GT-line udstyr, der bl.a. omfatter 17” alufælge, vindueslister i krom, udstødningsrør i krom, GT-logoer, røde Peugeot-bogstaver og sorte spejlskaller. I kabinen finder man også røde syninger, sportssæder, døråhåndtag i sort lak, sports læderrat, en rød stribe på sikkerhedsselerne og diverse aluminiumsdetaljer.

Ny verdensrekord i CO2-udledning

Den nye Peugeot 208 vil kunne udstyres med effektive diesel- og benzinmotorer, der alle lever op til Euro 6 standarden. Som noget nyt kan 208 også fås med den nye EAT6 sekstrins automatgearkasse.

Alle BlueHDi-motorerne(diesel) har en CO2-udledning på under 95 g/km, og vælger man 1.6 BlueHDi med 100 hk udledes blot 79 g/km!

På benzinsiden finder man trecylindrede PureTech motorer, og ifm. den nye generation af 208 kommer også en 1.2 liters turboladet PureTech motor med 110 hestekræfter. Denne motor er enten koblet til en femtrins manuel gearkasse eller ny AISIN EAT 6 automatgearkasse.

Den faceliftede Peugeot 208 lanceres i Danmark til august 2015.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark
tags: