1. Home
  2. Bilmærker
  3. BMW
  4. Popstjernen Austin Mahone har personliggjort sin nye BMW i8
0

Popstjernen Austin Mahone har personliggjort sin nye BMW i8

Popstjernen Austin Mahone har personliggjort sin nye BMW i8
0
0

Den amerikanske popsanger Austin Mahone på 19 år har en imponerende kollektion af biler allerede. Nu kan han tilføje en spritny BMW i8 til samlingen, efter den er blevet beklædt med folie.

Mahones sangkarriere kan spores år tilbage, fra da han lavede covers af kendte kunstneres sange og lagde dem på YouTube. Her blev han senerehen opdaget af Chase Records og skrev kontrakt med pladeselskabet. Fremgangsmåden til hans succes kan derfor sammenlignes med Justin Bieber, der blev opdaget på samme måde, men ham kender I med garanti allerede.

Og som enhver anden popstjerne har Mahone op til flere biler, og den nyeste er hans nye BMW i8. En almindelig grå, sort eller hvid i8 er for kedelig til popstjerner, og den har derfor været forbi Metro Wrapz i Florida. De “wrapper” biler med folie, og således er Mahones i8 kommet til at fremstå som den gør: en matrød foliering over hele bilen og med en masse detaljer i både guld og sølv.

Metro Wrapz og Mahone har derfor hængt ved i den originale i8 på et eller andet plan. Oprindeligt er den nemlig hvid med blå og sorte detaljer, så man har hængt ved det fact at den skal beklædes i tre forskellige farver. Rød, guld og sort ser også ganske interessant ud. Således er BMW-logoerne også gået væk fra den blå farve og erstattet af en guld farve.

Udstyret med et stort set alufælge ser Mahones nye i8 godt ud i dagsbilledet.

BMW i8 er udstyret med en 1,5-liters turbobenziner på 228 hestekræfter ved 5.800 omdrejninger og et drejningsmoment på 320 Nm. Derudover har den også en hybridmotor med en effekt på 129 hestekræfter, og således har den kombineret set 357 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 570 Nm.

tags: