1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Porsche 918 en realitet inden for 5 år (måske!)
0

Porsche 918 en realitet inden for 5 år (måske!)

Porsche 918 en realitet inden for 5 år (måske!)
0
0

Som vi tidligere har nævnt, er en af de store nyheder på årets Geneve Motor Show Porsches nye hybrid-konceptbil, 918 Spyder. I stedet for “kun” at have en V8 motor, har ingeniørerne i Stuttgard tilføjet 2 elmotorer. Dette har boosted den samlede effekt fra “sølle” 500 hk til utrolige 718 hypper, hvilket er nok til at få den åbne skønhed fra 0 til 100 på godt 3,2 sek.

Alle disse fantastiske specifikationer fåes i en bil der går… 33 km/L Altså det samme som en Lupo! (Mon den grønne ejerafgift også er det samme som en Lupo?)

Siden 918 først blev præsenteret har der været en del spekulation om den rent faktisk ville komme i produktion. MEN… der er godt nyt!

Ifølge Autocar skulle Porsche chef Michael Macht have sagt: “der er ikke nogen hos Porsche som ikke har lyst til at bygge 918” og fortsætter “Hvis projektet får grønt lys, kunne vi se en 918 på gaden inden for 5 år”.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Lykkedes det for Porsche vil det være et bevis på, at det er muligt at bygge superbiler i en fremtid hvor alle biler der ikke nipper til brændstoffet, som en konfirmant der smager alkohol for første gang, bliver bandlyst.

Vi håber og tror på Herr Macht!