1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Porsche Macan med GTI-motor
0

Porsche Macan med GTI-motor

Porsche Macan med GTI-motor
0
0

Porsche har løftet sløret for de officielle detaljer på deres nye indstigningsudgave af Macan, med kræfter fra en firecylindret turbomotor.

Den nye Macan, der er blevet fremvist på Beijing Motor Show, anvender moderselskabet Volkswagens EA888 motor – anvendt af en lang række modeller fra Volkswagen, Audi, Skoda og Seat i biler som Seat Leon Cupra , VW Golf GTI og Skoda Octavia RS.

Den turboladede 2.0-liters motor med direkte indsprøjtning har samme antal heste som VW Golf GTI med Performance Package – 240 hestekræfter og 350 Nm mellem 1.500-4.500rpm. Porsche hævder at den nye motor sikrer 13 km/l ved blandet kørsel.

Til sammenlignet har den turboladede V6 motor under hjelmen af Macan S 340 heste og 460 Nm.

Til det asiatiske marked er Macans firecylindrede motor sammensat med en standardmonteret syvtrins PDK dobbeltkoblingsgearkasse med skiftepedaler på rattet.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Porsche siger at 0-100 km/t er overstået på 6.9 sekunder i mindste udgave af Macan, 80-120 km/t på 5.1 sekunder og en topfart på 222 km/t. Macan adskiller sig visuelt med 18-tommers fælge og dobbelte trapezformede afgangsrør.

Macan med fire cylindre vil som udgangspunkt blive markedsført i udvalgte Asiatiske lande, men bilen forventes at komme til Europa i begyndelsen af 2015.