1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Premiere: Ny Renault Twingo!
0

Premiere: Ny Renault Twingo!

Premiere: Ny Renault Twingo!
0
0

Rygterne er gået om den nye Twingo, og det har bestemt været gode rygter! Nu er de første officielle billeder sendt ud før verdenspremieren ved Geneve Motor Show i næste måned.

Arbejdet med den nye femdørs Twingo begyndte allerede tilbage i 2008, og man besluttede at udvikle den i samarbejde med Daimler, Mercedes. Hos Daimler vil man bruge platformen til den næste generation af Smart.

Twingo skiller sig ud på rigtig mange måder, og én af de mest væsentlige er drivlinjen. Den nye Twingo får nemlig både hækmotor og baghjulstræk, nej du læste ikke forkert! Dette kunne faktisk gå hen og blive en sjov bil i den lille klasse. Inspirationen er kommet fra den originale Twingo introduceret tilbage i 1992 samt Renault 5. Kort sagt, målet har været at lave en minibil som er sjov at køre.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Renault fortæller motorens specielle placering giver bedre køreegenskaber, og man samtidig har kunne skabe mere plads til bagage foran. Bilens manøvreegenskaber i bykørsel skulle også være formidable, således man kan vende på en tallerken og snige sig ind på de fleste parkeringspladser.

Kører man i den nye Twingo vil man med garanti skille sig ud, da den kun kan fås i fire pop farver: lyseblå, hvid, gul og rød.
Fronten har integreret Renaults nye linjer med det store logo i midten, og det er derfor primært fra siden og bagfra Twingo rigtig overrasker.

Vi har endnu ingen informationer om hverken motorer eller andre tekniske specifikationer, men vi ved den nye Twingo har dansk lancering til efteråret.