1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Premiere på prisbomben SEAT Mii
0

Premiere på prisbomben SEAT Mii

Premiere på prisbomben SEAT Mii
0
0

I weekenden d. 18 til 20 maj holder SEAT åbent hus, og der er mulighed for at møde den lille ny.

SEAT Mii har nemlig dansk premiere, og den lille prisbombe vil blive solgt fra kun 79.900 kroner! – Kort sagt lyder det til at være et røverkøb, og Mii er dermed den billigste model af de tre små fra VW-koncernen.

Selvom prisen er nede på 79.900 kr. får man selvfølgelig stadigvæk sikkerhedsudstyr som ABS, ESC og City Safety Assist som automatisk bremser op til 30 km/t. SEAT Mii har fået topkarakter i Euro NCAP-testen, men hvis den skulle testes efter de nye krav ville karakteren endes på tre stjerner. – Den anses dog stadig som en af de mest sikre biler i klassen.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Man kan selvfølgelig allerede ved åbent hus hos SEAT bestille Mii, som vil være i Danmark fra juni måned. Man kan tilmed købe en forsikringsaftale fra 2.995 kr, månedlig serviceaftale til 199 kr. per måned, SEAT Safe for 1.995 kr.(80.000 km over en fireårig periode), mens finansieringen har en rente på 3,75 %.

Kan købes med tre eller fem døre

Ligesom med VW up! og Skoda Citigo kan Mii fås med både tre og fem døre. Ecomotive-modellerne med bl.a. Start & Stop kører op til 24,4 km/l ved blandet brændstoføkonomi, mens CO2-emissionen for den 60 hestes er 96 g/km.

Vi kender allerede pladsen og størrelsen fra de andre modeller, hvor den måler 3,56 meter men har et bagagerum på 251 liter som kan udvides til hele 951 liter.

tags: