1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Premiere på den nye BMW 3-Serie
0

Premiere på den nye BMW 3-Serie

Premiere på den nye BMW 3-Serie
0
0

Den nye BMW 3-Serie står klar i udstillingslokalerne, og vi tog derfor forbi den lokale BMW-forhandler i Lyngby.

Der har været åbent hus hen over weekenden hos landets BMW-forhandlere, da den nye 3-Serie F30 er klar. – Læs om BMW 3-Serie privatleasing her.

Hos Jan Nygaard i Kongens Lyngby var der derfor linet hyggeligt op med tre forskellige BMW-modeller i udstillingslokalet og et indbydende team af sælgere.
De tre forskellige modeller var hhv. to 320d med standard udstyr, hvor den ene af dem var udstyret med Modern Line. Den tredje model var den store 335i med Sport Line, som selvfølgelig var eventets vendepunkt. – Den var dog også placeret lige ved indgangen.

Hvordan er den nye BMW 3-Serie så?

Vi starter først ved design, hvor man kan finde en del ændringer, men BMW er konservative, hvorfor man stadig ikke er i tvivl om, at det er en 3-Serie man ser på. I forhold til konkurrenter som Mercedes C-klasse og Audi A4 har 3-Serien nogle mere dynamiske og sportslige linjer, hvor specielt også lygterne giver lidt ekstra karisma. – Baglygterne er hentet fra 5-Serien, hvorfor mange sikkert fremover vil få svære ved at skelne.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Inden i er 3-Serien også som man kender en BMW, hvilket betyder den er simpelt opbygget, så det ikke tager længe at få overblikket. Der er også mange fine detaljer, hvor der bl.a. er kælet for små ting som multifunktionsknapperne på rattet, som er dejlige at betjene.
Funktionaliteten fungerer også godt, da det ikke er noget problem at køre fire, ja måske endda fem voksne i 3-Serien! – Skal man fire voksne på ferie vil bagagerummet knibe.

Vi prøvede en kort tur

Som forventet er ikke meget ændret i den nye 3-serie. Alle elementer i kabinen er overskuelige og lette at betjene, med fremragende indstillingsmuligheder for førersædet samt rat. I Sport-mode synes undervognen fast, uden at virke ukomfortabel mens gasresponsen skærpes tydeligt og der er solid trækkraft i 2-liters dieselmotoren, der er mere end tilstrækkelig til hverdagsbrug.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Koblingen er hårdere end gennemsnittet, mens bremserne er lette at dosere med en fornuftig pedalvandring. Som en følge af de snebeklædte norsjællandske veje, var der desværre begrænset mulighed for at udforske den nye bils dynamiske egenskaber. Bilen føles dog aldrig påtrængende sportslig, men kan vækkes til live såfremt humøret er til det.

Vi ser frem til en mere omfattende test af den nye 3’er senere på året!

BMW 3-Serie prisliste:

[table “” not found /]

Priserne starter fra 449.000 kr., og der er massere af udstyr at vælge imellem. De mest tilkøbte pakker bliver nok de tre forskellige ”line”-pakker. De hedder Modern Line, Sport Line og Luxury Line. Ved tilkøb af dem får man forskelligt indvendigt og udvendigt udstyr, som indkluderer alt fra 17” letmetalfælge til forskellige former for sæder.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Dagen bød dog også på et uventet besøg. – Heldigvis tog de ikke den nye BMW 3-Serie F30 med sig.

tags: