1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Privatleasing af elbilen Renault Fluence Z.E. fra 5.395 kr. per måned
0

Privatleasing af elbilen Renault Fluence Z.E. fra 5.395 kr. per måned

Privatleasing af elbilen Renault Fluence Z.E. fra 5.395 kr. per måned
0
0

Der går ikke lang tid før, at du kan købe Renault Fluence Z.E. hos din Renault-forhandler for 205.000 kr. – Den kan også privatleases, og den løsning er blevet populær hos danskerne.

Privatleasing er blevet et populært valg gennem de senere år, og derfor har Renault lavet flere forskellige leasingaftaler.

5.395 kr. per måned for 10.000 km om året lyder af meget, men det er inklusiv et medlemskab hos Better Place, hvor strømmen er betalt. – Ved 15.000 km er prisen på 5.695 kr.

Leasingperioden løber over 4 år, man kan køre op til 30.000 km om året afhængig af aftalen og førstegangsydelsen er 40.000 kr.

Førstegangsydelsen er inklusiv opsætning af ladestander på hjemmeadressen samt al service og vedligeholdelse på både bilen og ladestander.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Vælger man at købe Fluence Z.E. skal man ikke være bange for afskrivningen, da Renault mener den afskrives mindre end en traditionel bil, da man ikke selv ejer batteriet.

Renaults pressechef Søren Hyltoft udtaler:

”En elbil er et helt nyt produkt, så derfor er det naturligt at kunderne tænker på gensalgsværdien. Med privatleasing af Renault Fluence Z.E. kan de spare sig selv for tankerne og samtidig nyde lydløs, klimavenlig kørsel til en pris, der dækker alle udgifter – også ”brændstof”.

Erhvervsleasing af Fluence Z.E.

Ønsker man som firma at sætte et godt eksempel, så kan man lease Renault Fluence Z.E. fra 4.295 kr. om måneden eksklusiv moms.