1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Renault arbejder på hybridmotorer
0

Renault arbejder på hybridmotorer

Renault arbejder på hybridmotorer
0
0

Flere bilproducenter har allerede investeret i udvikling af hybridmotorer, for at reducere deres gennemsnitlige CO2-udledning, men Renault har fokuseret på elbiler – indtil nu.

I en rapport fra den franske avis Les Echos fremgår det, at Renault vil have hybridmotorer i modeludvalget startende fra 2020. Der bliver omtalt to forskellige hybridløsninger:

  • En billig, hvor elmotoren yder 10 kW, og blot skal supplementere den konventionelle brændstofmotor. Elmotoren kan ikke drive bilen alene, men alligevel forventes brændstofforbruget reduceret med mellem 10 til 20 %.
  •  En dyrere og mere økonomisk, hvor elmotoren yder 40 kW, og dermed kan drive bilen alene. Brændstofmotoren tages dermed først i brug, hvis der ikke er mere strøm på batterierne.

Renault fortæller den billige og mindre økonomiske løsning er smart, da de dermed kan integrere løsning i volumen-modellerne, som typisk er de mindre og billigere modeller. Det fortælles også i rapporten, at Renault vil få hjælp af Nissan til udviklingen af hybridmotorerne.

tags: