1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Renault jagter ny Nürburgring-rekord
0

Renault jagter ny Nürburgring-rekord

Renault jagter ny Nürburgring-rekord
0
0

Megane 265 er blevet spottet under test på Nürburgring – øjensynligt med en tid under 8 minutter i sigte.

Man kan spørge sig selv, hvorfor i alverden Renault ikke har haft mere tralvt med at sætte nye tider på ’Ringen efter Leon Cupra præsterede en tid under 8 minutter og Civic Type R og Astra Extreme bejlende til rekorden for forhjulstrækkere. GTI-fans verden over har holdt vejret i spænding på Renaults modsvar og denne 265 kunne være det.

Den gamle 265 Trophy tog forhjulstrækkerrekorden i 2011 fra Renaults egen Megane R26.R med en tid på 8:08. Den holdt i en rum tid indtil Leon tog den for nyligt. Denne generation af Megane har været på markedet siden 2008, så en ny model må være i kortene. Eller måske en særlig udgave for omgangstidens skyld?

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Bilen ser relativ standard ud, så det kunne være et tilfælde at flere kræfter til den ganske tun-bare 2.0-liters turbo. Eller måske har Renault valgt at hive udstyr og sæder ud af bilen for at spare vægt? Den gamle Megane R26.R blev berømt da de 230 biler der blev importeret til det GTI-elskende England ikke formåede at sælge, så Renault vil nok være påpasselige med at skabe endnu en hardcore særudgave.

Renault har tradition for stolthed omkring deres omgangstider og tog rekorden for forhjulstrækkere på japanske Suzuku sidste år. ’8:17’-klistermærket på den gamle R26.R er bevis på det, så det bliver interessant at se hvordan historien udvikler sig.