1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sådan kommer den nye Skoda Superb til at se ud indvendig
0

Sådan kommer den nye Skoda Superb til at se ud indvendig

Sådan kommer den nye Skoda Superb til at se ud indvendig
0
0

Forud for sin offentlige debut på dette års motorshow i Genevè til marts har man hos Skoda i dag offentliggjort et enkelt billede af den nye tredje generations Skoda Superb.

Og der er en god grund til, at de har valgt at give os et hint om, hvordan interiøret kommer til at se ud. Ifølge producenten er kabinen nemlig af meget højere kvalitet end nogensinde før set i markedets store mellemklasse, som Superben siden lanceringen af første generation i 2001 har været en del af. Kvalitetsniveauet er altså hævet, og det giver os høje forventninger som forbruger, eftersom kvaliteten i pågældende model altid har været i topklasse.

Med hensyn til interiøret i den nye Skoda Superb fik vi allerede en teaser sidste år i form af Skoda VisionC-koncepten, og det er tydeligt at se, at netop denne konceptmodel har præget den nye Superb. Interiøret er ifølge Skoda selv af en hel ny dimension i form af mere plads og en vis elegance. En elegance som vi ud fra det ene billede kan nikke genkendende til, for kabinen ser lovende ud.

Vi går et mere moderne, elegant og sofistikeret interiør i møde, og velkendt for netop Superb-modellen er ligeledes den enorme kabine, der selvsagt betyder masser af benplads for både unge såvel som ældre på bagsæderne. Af andre lækre features lægger vi mærke til en særdeles stor touchskærm, brune lædersæder samt en masse ting fra lillebror Octavia, alt imens vi ligeledes kan informere om, at den vil kunne fås med en elektronisk håndbremse samt DSG-gearkasse.

Skoda, som er en del af VAG-gruppen (Volkswagen Auto Group), lancerer den nye Superb på motorshowet i Genevè til marts efterfulgt af dansk debut senere på året.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil
tags: