1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Samarbejde mellem AMG og Aston Martin?

Samarbejde mellem AMG og Aston Martin?

Samarbejde mellem AMG og Aston Martin?
0
0

To parter jagter halvdelen af Aston Martin, og en af dem har forbindelse til Mercedes.

Vil Aston Martin få adgang til AMG-teknologi gennem et Mercedes-partnerskab?
Det er en mulighed, efter at rygtebørsen melder om, at ejeren af halvdelen af Aston Martin er interesseret i at sælge.

Desperat brug for nye motorer

Hele snakken begyndte, efter at Reuters talte med en kilde, der nævnte at den indiske SUV og traktor fabrikant Mahindra and Mahindra lå i kamp med de europæiske investeringsbanker InvestIndustrial, for halvdelen af Aston Martin der i øjeblikket er ejet af den mellemøstlige investeringsfond, Dar.

Den interessante del af historien er, at kilden nævnte at InvestIndustrial ønskede at samarbejde med Mercedes i forbindelse med handelen.
InvestIndustrial ejede som bekendt Ducati, før det blev solgt til Audi, og havde i samme forbindelse sat et samarbejde mellem Ducati og AMG i værk.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Ducati og AMG

Audis køb af den italienske motorcykelfabrikant lagde en dæmper på dette, men det er ikke svært at forestille sig, hvad AMG og Aston Martin kunne skabe sammen. Aston har desperat brug for en partner, for at bygge en ny udgave af deres aldrende V12, samt anden teknologi.

Hvorvidt Mercedes og AMG ville byde en konkurrent til SLS velkommen, er endnu uvist. Det ville om ikke andet få gang i puristerne, som altid har elsket Aston Martin for deres uafhængighed.

Aston Martin oplyser dog stadig at de ikke er til salg, nøjagtig som Investment Dar har gjort. Mahindra og Mahindra kunne få anparten, hvilket ville give dem adgang til Aston Martin på samme vis som indiske Tata har købt Jaguar Land Rover.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

 

 

tags: