1. Home
  2. Baggrund
  3. Saxo Bank går ind i Formel 1
0

Saxo Bank går ind i Formel 1

Saxo Bank går ind i Formel 1
0
0

Danske Saxo Bank har underskrevet en sponsoraftale med Lotus F1, der igennem de sidste år har været alvorligt pressede på økonomien.

Sidste sæson var holdets finansielle problemer genstand for utallige overskrifter, især efter at det blev afsløret, at Lotus F1 ikke var i stand til at betale stjernekøreren Kimi Raikkonen hans løn.

Det resulterede ultimativt i, at holdet mistede den finske verdensmester til Ferrari, men Lotus fik hurtigt fingerende i Pastor Maldonado og hans Venezuelanske PDSVA-millioner.

Med det partnerskabet med Saxo Bank er det lykkedes holdet at sikre økonomien yderligere. Lotus offentliggjorte i dag at den danske investeringsbank Saxo Bank ville være den seneste sponsor.

”Vi er henrykte over at begynde et forhold med Saxo Bank, en hurtigt-voksende online-tradende og investeringsspecialist der har demonstreret god støtte gennem sponsorater i cykelsporten på topniveau med Team Tinkoff-Saxo”, sagde teamchef Eric Boullier.

Danske Lars Seier Christensen, direktør for Saxo Bank tilføjede:

”Saxo Bank har en spændende og pro-aktiv tilgang til det nye partnerskab med Lotus F1 Team og vi ser frem til at nyde et langt og udbytterigt forhold”