1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se den nye SEAT Leon!
0

Se den nye SEAT Leon!

Se den nye SEAT Leon!
0
0

Vi kunne tidligere i dag vise et billede af den nye SEAT Leon, og det har SEAT valgt at følge op på, hvorfor vi nu kan vise de officielle billeder.

Det er dermed den tredje generation af Leon du kan se her, og den er selvfølgelig bygget over den nye MQB-platform som den nye A3 også bruger. – samt den kommende Golf Mk7.

Billederne du kan se forneden viser både den almindelige 5-dørs model, mens man også kan vælge FR-modellen som tilbyder lidt ekstra styling, hvilket giver et lidt skarpere design.

Ingen skjulte bagdøre

I forhold til den gamle Leon bør det også bemærkes, at SEAT har droppet de skjulte dørhåndtag til bagsæderne. De skjulte bagdøre gav ellers den gamle Leon et ekstra sporty pift, men med en mulig mere sporty 3-dørs Leon på vej, har man valgt det nye dørdesign.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Indeni er der også sket ting og sager, da Leon Mk3 har fået et mere moderne instrumentpanel, hvor flere dele er lånt fra Audi A3. – Det er i hvert fald det SEAT interiør vi har sat indtil videre.

Vi kender endnu intet til motorudvalget, men det forventes de fleste eller alle af motorerne bliver de samme som i den nye A3 og kommende VW Golf Mk7.

Den nye SEAT Leon får verdenspremiere ved Paris Motor Show som løber af staben i starten af foråret.

tags: