1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT løfter sløret for den nye Toledo
0

SEAT løfter sløret for den nye Toledo

SEAT løfter sløret for den nye Toledo
0
0

Fjerde generation af SEAT Toledo bliver her vist frem I en næsten produktionsklar udgave, som vil få official premiere ved Geneve Motor Show I næste uge. Toledo konceptbilen, viser produktionsudgaven, der forventes på markedet ved udgangen af 2012.

Bilen vil placere sig mellem Ibiza og Leon i SEATs modeludvalg, og adskiller sig dramatisk fra den foregående generation af Toledo, der var en Altea med et ekstra bagagerum.

SEAT har haft fokus på praktikalitet samt værdi for pengene under udviklingen af den nye Toledo, og markedsfører bilen som en hatchback med masser af plads. Bilen har en stor bagklap for at lette adgangen til bagagerummet og nedfoldbare bagsæder. Med sæderne oppe, har bagagerummet en kapacitet på 500 liter.

Med 4480mm måler Toledo 165mm mere end den nuværende SEAT Leon. Toledos design er en videreudviklingen af SEATs designsprog, og ligger sig tæt op af Skoda MissionL, som blev vist i Frankfurt, sidste år.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Søsterbil til Skoda Rapid

Den produktionsklare Toledo vil blive bygget på Volkswagen Groups ’AO-plus’ platform, som er en mere sofistikeret udgave af ’AO-entry’ platformen, der bl.a. danner basis for biler som den indiske Volkswagen Vento. Den produktionsklare Toledo vil anvende motorer fra de seneste Volkswagen biler.

Den nye Toledo skal fungere som søsterbil til den kommende Skoda Rapid, som er det officielle produktionsnavn for MissionL-konceptbilen der blev vist ved sidste års Frankfurt motor show. De danske priser er endnu ukendte.

tags: