1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEATs nye SUV er klar til at indtage Danmark
0

SEATs nye SUV er klar til at indtage Danmark

SEATs nye SUV er klar til at indtage Danmark
0
0

Ambitionerne er store for den nye SEAT Ateca, som er SEATs første SUV. SEAT selv fortæller de med den nye Ateca flytter grænsen for, hvad bilkøberne kan forvente af en SUV med fokus på kvalitet, køreegenskaber og motor.

Trods Ateca ikke en gang er i Danmark, har den allerede vundet titlen som ”Cross Over of the Year 2016” hos det britiske bilmagasin Auto Express.

”SEAT Ateca sætter en ny standard for, hvordan en SUV skal være i dag. Og det understreges blot af de udmærkelser, den allerede har fået. Derfor glæder vi os utrolig meget til at introducere bilen i Danmark, og til at danskerne for alvor stifter bekendtskab med den høje kvalitet og de køreegenskaber, som Ateca har at byde på,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT Danmark.

Praktisk set er Ateca baseret på Volkswagen-koncernens MQB-platform, som bliver brugt til både VW Golf, Passat, Audi TT, Skoda SuperB osv. Pladsmæssigt er der 485/510 liter i bagagerummet, hvilket skulle være tilpas for de fleste familier.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

SEAT ATECA 055h

Prisen starter ved 264.900 kr. med en 115 hestes 1.0 TSI motor samt Reference udstyrsniveau. Foruden det laveste Reference udstyr finder man også Style og en Xcellence. Standardudstyret byder bl.a. på aircondition, multifunktionsrat og automatisk nødbremse. Går man skridtet videre til Style får man 17” letmetalfælge, klimaanlæg, parkeringssensor og et 8” infotainmentsystem, mens Xcellence giver 18” letmetalfælge, navigation, alcantara-indtræk, lane assist, full LED lygter og meget andet.

tags: