1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Shelby tager fat på Focus ST
0

Shelby tager fat på Focus ST

Shelby tager fat på Focus ST
0
0

Amerikansk tuner vender deres opmærksomhed mod USA’s nyeste GTI.

Det er et navn der sædvanligvis er at finde på Mustang modeller med mange hundrede hestekræfter, men det lader til at Shelby har øjnet et nyt marked: den amerikanske GTI-køber, der netop har fået et nyt alternativ i Focus ST.

STs ankomst i USA sidste år har fået alle tænkelige amerikanske Ford-tunere såsom Steeda og Roush til at tilføje tuningsudstyr til den europæiske fætter til deres udvalg. Shelby er den seneste og som de andre er den første pakke udelukkende en kosmetiske opgradering, samt nogen finjusteringer til køredynamikken.

Tuningspakke med 300 hestekræfter på vej

Et nyt udstødningssystem der er udviklet i forening med Borla kan muligvis tilføje lidt ekstra heste, men bortset fra det drejer det sig om ny affjedring, bremseskiver, fælge og dæk samt et par kosmetiske ændringer inde såvel som ude.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Shelby nævner dog selv at en tuningspakke er i udvikling, som de hævder skulle tilføje en væsentlig mængde ekstra hestekræfter. Det forventes at bringe ydelsen op omkring et sted mellem 280 og 300 hk, men det bliver næppe til mere med den fabriksmonterede turbo. Modellen er dog stadig ny så tuningsmulighederne er begrænsede, men en pakke med en større turbo burde være lige rundt om hjørnet.