1. Home
  2. Videoer
  3. Hjemme Hos Sir Moss
0

Hjemme Hos Sir Moss

Hjemme Hos Sir Moss
0
0

Nej, trods overskriften, er det ikke en boligside du har forvillet dig ind på, og der kommer ikke nogle formaninger om, at aubergine og dueblå er farver du kan male din væg i.

Jeg vil såmænd anbefale endnu et lille videoklip. Denne gang omhandler det Sir Stirling Moss, også kendt som ”the best driver who never won a Formula 1 championship”. De fleste kender ham nok som en fantastisk racerkører, der har vundet alt hvad der er værd at vinde (igen..bortset lige fra Formel 1 verdensmesterskabet…men nok om det). Men i videoklippet viser han også en lidt mere…skal vi sige… excentrisk side.

Videoen viser Sterling Moss’ hus…Og hvad skulle der nu være så spændende ved det? Jo, I bedste James Bond stil er huset fyldt med forskellige gadgets. Gadgets der ikke engang er standart i moderne huse. Og Moss’ hus er vel og mærke bygget i 60’erne, og har dengang stået som noget ekstremt futuristisk.

Moss har fyldt hele sit hus med små gadgets som køkkenelevator, fjernsyns-skjuler,  klædeskabs-skjuler, fjernstyret badekar og ikke mindst en elevator!

Elevatoren er bygget i kulfiber og af selveste Formel 1 teamet Williams… Nå jah, det er vel bare som når vi andre går ned på værkstedet, og beder om lidt materialer til fusk?

Det er i hvert fald imponerende, og et spændende kig ind i ellers lukkede gemakker.

God fornøjelse!

PS: Jeg har nu svært ved, at forestille mig ansigtsudtrykket hos værkføreren på mit arbejde, hvis jeg troppede op og bad om en full-scale elevator i kulfiber.

tags: