1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Skarpere VW up! er klar til åbent hus
0

Skarpere VW up! er klar til åbent hus

Skarpere VW up! er klar til åbent hus
0
0

Danskernes darling er tilbage med et skarpere design, som bl.a. byder på nydesignede forlygter og LED-kørelys, modificerede stødfangere for og bag, sidespejle med integreret sideblink og nye baglygter. Der er altså sket lidt af hvert… Nu kan du komme til åbent hus på premieredagene i Danmark.

Forandringer vi byder velkommen, for det ”gamle” design var efterhånden noget kedeligt, når man så det utallige gange dagligt. Bl.a. kan den nye up! fås i en mere sportslige udgave, hvor taget og sidespejle har en sort, hvid eller grå kontrastfarve mens de bagerste sideruder er mørktonede.

volkswagen-up

Instrumentbordet er også nydesignet og et det lækre multifunktionslæderrat (en del af DK-pakke) ligner luksus fra de større klasser. I alt er der otte forskellige dash-pad-designs, og man kan bl.a. også få stemningslys i kabinen.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Det gamle infotainmentsystem, der fungerede en normal GPS, som man kunne klikke af og tage med rundt i byen er nu også afløst. Man finder i stedet en smart smartphone-integration. Telefonen klikkes ind i en holder over midterkonsollen og forbindes via Bluetooth med bilens anlæg. Via Volkswagen-appen ”map + more” har man navigation, håndfri mobilbetjening, kørecomputer mm. Man kan selvfølgelig lade mobilen via et USB-stik i bilen.

volkswagen-up 3

Udstyrsniveauerne hedder fortsat take up!, move up! og high up!. Alle udstyrslinjer er blevet bedre udstyret. Prisen er dog fortsat den samme. Indstigningsprisen for en 60 hestes tre-dørs take up! er 89.995 kr., mens man må betale 137.996 kr. for en 90 hestes fem-dørs high up!

Turbo på up!

I motorrummet finder man nu en mere spændende turbomotor, men man skal betale ekstra for den. Standardmotoren er nemlig fortsat en 60 hestes trecylindret 1-liters. Motoren med turbo har samme antal cylindre og volumen, men bl.a. pga. turboen hævet til 90 hk, hvilket får up! fra 0-100 km/t på 9,9 sekunder med en topfart på 185 km/t. Brændstofforbruget er 22,7 km/l.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Du kan møde den nye Volkswagen up! ved åbent hus hos Volkswagen-forhandlerne i weekenden d.3-4 september.

volkswagen-up 5