1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Skoda introducerer Citigo med fem døre
0

Skoda introducerer Citigo med fem døre

Skoda introducerer Citigo med fem døre
0
0

Danmarks billigste bil, beregnet på pris per kilometer, Skoda Citigo, bliver nu introduceret med 5 døre i weekenden 8. -9. september Skoda-forhandlere landet over.

Bilen lanceres til en introduktionspris på kr. 94.900, og der holdes i samme forbindelse Åbent Værksted, hvor eksisterende Skoda-ejere har mulighed for at give deres bil et gratis værkstedstjek.

Den nye topsællert

I samme vending introducerer Skoda nu Citigo All Inclusive, som er en overskuelig pakkeløsning, bestående af finansiering, forsikring, Tryghedsaftale og service- samt reperationsaftale til en pris, der starter fra kr. 1.998.

Skoda forventer selv at den større og mere praktiske 5-dørs udgave vil være den fremtidige topsællert.
Børnefamilier med mindre børn, er næsten afhængige af de ekstra døre, der giver forbedrede adgangsforhold til den bagerste sæderække.

Værkstedseftersynet, som eksisterende Skoda-ejere har mulighed for at få foretaget i weekenden, uden beregning omfatter tjek af dæk, dæktrykket, olie, kølervæske, samt visuel kontrol af udstødning, undervogn samt bremser.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Alt inklusiv

Skoda ved at Citigo med 5 døre vil blive en topsællert, og lancerer derfor konceptet Citigo All Inclusive.
Der er tale om en 5-årig pakke, der omfatter finansiering, forsikring, Tryghedsaftale samt Service- og reperationsaftale til en startpris fra kr. 1.998 for Citigo med 60 hestekræfter og Active udstyr.

Kunden skal derfor kun forholde sig til en enkelt månedlig faktura, og efter 5 års afbetaling, tilhører bilen kunden.

Udstyr og sikkerhed uændret

Laveste udstyrsniveau i 5-dørs udgaven er fortsat Citigo Active, hvor standardudstyret omfatter fjernbetjent centrallås, højdejusterbart førersæde, nødbremsesystemet City Safe Drive, el-ruder for, radio m/CD og AUX og for kr. 5.000 yderligere, aircondition.

Ambition udstyrsniveauet tilbyder aircondition som standard, samt splitbagsæde, indfarvede dørhåndtag og sidespejle. Endvidere omfatter udstyret omdrejningstæller samt handskerum med låg. Priserne starter fra kr. 102.900 for en 5 dørs udgave med 60 hestekræfter.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

I højeste udstyrsniveau, omfatter standardudstyret læder på rat, gearknop og håndbremsegreb samt 14” alufælge, højdejusterbart passagersæde og 6 højtalere. Priserne for Citigo Elegance med 5 døre starter ved kr. 115.900 med 60 hestekræfter.

Alle modeller har fortsat antiudskriningssystemet ESP og City Safe Drive som standard. Citigo har opnået fem stjerne i Euro NCAPs kollisionstest. Selealarmer for og bag er standardudstyr, og der er to Isofix beslag på bagsædet.

Se prislisten nedenfor og læs vores test af Skoda Citigo her:

tags: