1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spansk fabrikant afslører ambitiøs superbil – Video
0

Spansk fabrikant afslører ambitiøs superbil – Video

Spansk fabrikant afslører ambitiøs superbil – Video
0
0

Den anden bil fra den spanske bilfabrikant, Aspid, vil veje mindre end 1000kg og levere 450hk.

Aspid GT-21 Invictus er blevet udviklet af IFR Automotive i Spanien, og disse er de første billeder af bilen. Den spanske fabrikant siger selv, at bilen er god for en 0-100 km/t tid på under tre sekunder, og en topfart på over 300km/t.

GT-21 Invictus vil anvende en 450hk stærk BMW V8 motor til at få skub i den lette GT. Aspid hævder at bilen vil have en tørvægt på 990kg og at den vil være en ny standard i køredynamik.

Dobbelte bremseskiver

Det samme chassis design som blev anvendt i Aspids Super Sport, vil være at finde i Invictus. Det vejer sammenlagt 80kg.

Stylingen er som altid ekstrem, og det er den første GT bil der får et semi-åbenhjulet udseende. Ifølge Aspid selv, er bilen mindre hårdkogt en Super Sport, med fire sæder og en større kabine.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Bilen gør ekstensivt brug af fly-godkendt aluminium og kompositmaterialer, og vil blive udviklet til at lade kunderne sammensætte bilen efter deres kørestil.

Kun 250 modeller vil blive bygget om året, som vil blive forhandlet gennem 20 forhandlere Europa over.

Ligesom Super Sport, vil GT-21 Invictus have de fleste af informationerne siddende i rattet. Et særligt bremsesystem med to skiver vil også blive anvendt, som ifølge Aspid giver samme ydelse som keramiske skiver, uden problemerne med at varme dem op.