1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spar 80.000 kroner på en Subaru STI Racing
0

Spar 80.000 kroner på en Subaru STI Racing

Spar 80.000 kroner på en Subaru STI Racing
0
0

Der er store penge at spare, såfremt du stadig har mod på en Subaru STI.

Subaru Nordic citerer selv en gunstig Yen-kurs som årsagen til det pludselige prisfald. Sikkert er det, at STI Racing, som en Impreza WRX STI hedder nu om dage, ikke længere besidder den køredynamiske førertrøje som den gjorde for 10 år siden.

Men i en tid hvor din gennemsnitlige GTI snildt disker op med 280 hestekræfter og en BMW M135i med 306 fås til 655.000 kroner ser en Subaru STI Racing stadig halvdyr ud til 699.000 kroner, boxermotor og firehjulstræk til trods.

Japansk rallyteknik med charme

Bilen blev trukket fra det ellers lukrative engelske marked for kort tid siden grundet svigtende salg. Der er en ny STI-model på vej men der går mindst et par år før vi ser den. Så hungrer du stadig efter boxerrumlen og japansk rallyteknik med charme er der kun en vej. Subaru Nordic oplyser selv, at bilen nu er den billigste i sin klasse. Nøjagtig hvilken klasse der refereres til, vides ikke, især ikke eftersom at Mitsubishi har trukket deres EVO model fra markedet for længe siden.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Er du interesseret i en må du uheldigvis undvære en prøveture, for der er i øjeblikket ingen hos landets forhandlere og ingen planer om at hjemtage en.