1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spionfotos af den nye Renault Clio R.S.
0

Spionfotos af den nye Renault Clio R.S.

Spionfotos af den nye Renault Clio R.S.
0
0

Selvom den nye Renault Clio endnu ikke er offentliggjort, så står det nu allerede fast, at udviklingen af den tilhørende R.S.-udgave også er undervejs.

Billederne du kan se foroven og forneden er nemlig af prototypen, som man forventer vil være navnet Clio R.S. Den kan genkendes på den mere aggressive kofanger, større bagspoiler og en dobbeltudstødning.

Den nuværende Clio R.S. har en 2.0 liters med 197 hestekræfter, mens man forventer den nye er en 1.6 liters turboladet. – Muligvis den samme som bruges til topmodellen af Juke, men Renault Sport vil have hævet ydelsen til omkring 210 heste. Accelerationstiden fra 0-100 km/t vil blive omkring 6,9 sekunder.

En af grundene til downsizing af motoren er brændstoføkonomien, og man forventer den nye model vil køre omkring 17 km/l, mens den nuværende klarer 14,4 km/l. – CO2-emissionen bliver også reduceret fra 190 g/km til 150 g/km.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Den nuværende Clio R.S. kan kun erhverves som tre-dørs, og det forventes den nye kun vil blive leveret med fem af slagsen.

Standardmodellen af den nye Clio bliver offentliggjort til september ved Paris Motor Show, og i begyndelsen af 2013 vil R.S. modellen også blive præsenteret.