1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Sportsligere udgave af Bentley Mulsanne på vej
0

Sportsligere udgave af Bentley Mulsanne på vej

Sportsligere udgave af Bentley Mulsanne på vej
0
0

En sportsligere udgave af Bentley Mulsanne vil blive præsenteret ved næste måneds Geneve Motor Show.

Bilen er blevet døbt Bent Mulsanne Mulliner Driving Specification, og anvender sportsligere affjedring og styretøj, sammen med en række detaljer, der skal adskille den fra de regulære Mulsanne modeller.

Bilen skal sælge stil købere, der ønsker en Mulsanne med et mere sporty look og karakter.

Mulliner Driving Specification anvender et Drive Dynamics Control system, der nu tillader luftaffjedringen og styretøj at blive tilpasset til chaufførens ønskede kørestil, ved hjælp af en ’Sport’ knap. Tilstanden aktiveres ved hjælp af kontrolhjulet ved siden af gearskiftet, og giver yderligere vejgreb, mindre krængning og bedre præcision fra styretøjet uden at gå på kompromis med affjedringskomforten.

Den nye variant kører på 21-tommer letvægts aluminium fælge, med racer-inspireret titaniums detaljer og 265/40 dæk. Gas- samt bremsepedalen er gjort i boret aluminium.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

I kabinen finder man et mere kører-orienteret udseende, hvilket indbefatter kviltede sæder og dørsider, same nye betjeningsgreb.

Udvendige detaljer inkluderer ny sort kølergrill samt Bentleys emblem i vangerne.

Motoren er fortsat den 6.75-liter store V8, der yder 507 hk, hvilket betyder at bilen fortsat accelererer fra 0-100 km/t på 5,1 sekunder mod en topfart på 299 km/t.

Prisen er endnu ikke offentliggjort.