1. Home
  2. Baggrund
  3. Støt en god sag og få en fantastisk biloplevelse!
0

Støt en god sag og få en fantastisk biloplevelse!

Støt en god sag og få en fantastisk biloplevelse!
0
0

Når Sportscar Event 2013 løber af staben i juni måned, bliver det med superbiler man normalt kun drømmer om!

Arrangørerne kan stolt fortælle, at der vil være cirka 50 nypudsede sportsvogne, hvoraf bl.a. den nyeste Lamborghini, Ferrari F12 og en Kroatisk superbil med 1.088 heste er iblandt.

Den sidstnævnte kroatiske sportsvogn yder sine 1.088 heste fra fire elmotorer, og Rimac Concept_One bliver dermed noget af en oplevelse.
En af de andre nye biler som kommer er Danmarks første Wiesmann MF5 Roadster, hvilket er en tysk bil med V8-motor som yder 555 heste.

Det praktiske og pris

Sportscar Event afholdes på hhv. d.8. juni på Jyllandsringen og på Sjællandsringen d. 16. juni. Arrangementet åbner porten kl.9 og de lukkes først igen om eftermiddagen kl.16, hvilket giver rigelig tur til at se, samt prøve en masse sjove biler.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Turene koster fra 300 kr. og op til 2.500 kr., hvor den eneste superbil som koster over 1.600 kr. er Rimac’en, hvor man må punge ud med 2.500 kr..
Overskuddet fra dagen går til Børnecancerfondens arbejde, og rekordåret er ind til videre en donation på to mio. kr., så det er et arrangement som gør en forskel!