1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Subaru afslører BRZ Racing
0

Subaru afslører BRZ Racing

Subaru afslører BRZ Racing
0
0

Indtil videre stadig kun tilgængelig i Japan, men derfor kan man stadig godt drømme om en.

Den gode, gamle japanske tradition for at bygge super kølige, super nørdede udgaver af eksisterende modeller og derefter beholde dem i Japan forsættes med nyheden om den nye Subaru BRZ RA Racing.

Tilbage i Imprezaens hæderkronede dage, var Type RA-bilerne de mest eftertragtede af alle de japanske importmodeller og mens BRZ ikke helt lever op til det endnu, har det faktum af Subaru sælger skrabede versioner klar til banebrug gjort os vilde i varmen.

Bygget til entusiasten

Den har naturligvis ikke flere kræfter, men i stedet en række fornuftige modifikationer for at gøre livet på racerbanen lidt nemmere, inklusiv et sikkerhedsbur med forstærkninger i dørene, racerseler, ekstra køling til bremser og en oliekøler i frontkofangeren.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Den har også en kende lavere gearing end automatgearsudgaven, hvilket vil hjælpe med at få de ekstra 28kg sat i skub. 1,230 kg er stadig hæderligt og japanerne i vanlig stil allerede undskyldt for at den er svær at stige ind og ud af, at den larmer lidt mere og at solskærmene er forsvundet. De nævner også noget om særlige måtter og en advarsel om ikke at bruge andre typer måtter.

Subaru har ladet bilen stå på kulsorte stålfælge, med forventning om at de fleste entusiaster vil smække deres egen hjul på før eller siden. Det klæder faktisk også bilen ganske godt og BRZ er særligt udviklet til at få monteret racerfælge, så man selv kan vælge sine ikke-gadelovlige dæk.

Affjedringen er bibeholdt som fra fabrikken af samme årsag og det må forventes at folk der køber en bil udviklet til banen er lidt småkræsne omkring deres valg af støddæmpere mv.
Subaru BRZ RA Racing koster omkring 5.000 kr. mere end den regulære.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?