1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Subaru præsenterer grundstenen for de fremtidige modeller
0

Subaru præsenterer grundstenen for de fremtidige modeller

Subaru præsenterer grundstenen for de fremtidige modeller
0
0

Subaru offentliggjorde i går en ny global platform, som den kommende Impreza bliver den første bil til at drage nytte af.

Navnet er Subaru Global Platform og denne arkitektur vil blive brugt i næste generation af det japanske bilmærkes modeller. Dermed bliver platformen hele hjertet i de nye Subaru-modeller sammen med boxermotorerne og det symmetriske firehjulstræk.

Subaru fortæller den nye platform vil byde på avanceret sikkerhed og er designet til at sikre en dynamisk køreoplevelse. Sikkerhedsmæssigt absorberer den nye platform 40 % energi. Køredynamisk er tyngdepunktet rykket 5mm ned, ligesom der er flere andre forbedringer. Platformen er desuden modulær, således det er mulighed for at lave hybrid-udgaver – og måske endda rene el-udgaver – af Subaru.

Vores nye platform repræsenterer al den viden, vi har opbygget gennem mange år. Jeg er overbevist om, at det vil give os mulighed for at fortsætte med at producere biler, der lever op til kundernes høje forventninger og opfylder vores stolte traditioner, siger Yasuyuki Yoshinaga, koncernchef for Subarus moderselskab Fuji Heavy Industries.