1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Suzuki Baleno gør klar til dansk introduktion
0

Suzuki Baleno gør klar til dansk introduktion

Suzuki Baleno gør klar til dansk introduktion
0
0

Sidste efterår havde den nye Suzuki Baleno verdenspremiere ved bilmessen i Frankfurt, og det betyder den danske lancering nærmer sig.

Helt præcist planlægges den danske lancering til juni måned, og det er en særdeles vigtig bil for Suzuki. Baleno er en helt ny bil, der er tredje nyhed i rækken efter Celerio og den nye Vitara.

Balano er en femdørs hatchback, der er baseret på en ny platform, der er både lettere og stivere. Ift. Swift er den større med en længde på fire meter, mens akselafstanden lyder på 2,42 meter. Der er således iflg. Suzuki både god plads på bagsædet og i bagagerummet – faktisk bliver den klasseledende!

Suzuki-Baleno-13

Standardudstyret og Bluetooth er standard, men vil man have avanceret sikkerhedsudstyr med nødbremse og adaptiv fartpilot skal man et udstyrstrin op. Der vil også være mulighed for at få en 7” farveskærm, bakkamera, navigation, LCD farvedisplay og Xenon forlygter.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Motormæssigt finder man tre forskellige enheder. En opdateret 1,2 liters Dualjet med 90 hk samt en såkaldt ”mild-hybrid”, der er en videreudbygning af samme 1,2 Dualjet. Denne er udstyret med en nyudviklet generator, der også fungerer som startmotor sammen med et lithium-ion batteri. Således starter den på el ligesom der ved acceleration også er kræfter at drage nytte af. Den tredje motor er en ny 1-liters Boosterjet turbobenzin med 112 hk og 170 Nm. Sidstnævnte motor klarer 22 km/l, mens Dualjet-modellen med ”mild-hybrid”-teknikken er angivet til 25 km/l.

Suzuki er endnu ikke klar med prisen, men de kan allerede fortælle, at den vil blive attraktiv og konkurrencedygtig.

Suzuki-Baleno-10