1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Suzuki bygger en Qashqai-rival
0

Suzuki bygger en Qashqai-rival

Suzuki bygger en Qashqai-rival
0
0

Suzuki har frigivet teaser-billeder af den produktionsklare udgave af deres S-Cross konceptbilen.

Crossoveren der befinder sig i C-segmentet, vil få verdensdebut ved Geneve Motor Show og vil være baseret på S-Cross konceptbilen der blev fremvist ved sidste års Paris Motor Show.

Indtil videre er der ikke mange detaljer om Suzukis nye crossover, udover at den vil befinde sig over SX4 i modelprogrammet og at den vil tilbyde det største bagagerum i segmentet.

Forhjulstræk som standard

Suzuki vil også afsløre bilens navn ved Geneve, sammen med de fulde detaljer omkring motorudvalget. Den produktionsklare udgave syntes at have holdt sig tæt til S-Cross konceptet, med en stor køler grill, tilbagetrukne forlygter og store fælge.

Den produktionsklare bil forventes at blive tilbudt med forhjulstræk med standard, med firehjulstræk på de større motorudgaver. Suzukis seneste SUV er baseret på en helt ny platform og er en del af en større strategi om at lancere en ny crossover hvert år de næste fire år.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

En af disse modeller vil være erstatningen for SX4, men der vil være mindst en anden helt ny bil, baseret på samme platform på S-Cross.