1. Home
  2. Bilmærker
  3. Nu kommer den nye Suzuki Ignis

Nu kommer den nye Suzuki Ignis

Nu kommer den nye Suzuki Ignis
0
0

Suzuki Ignis har netop haft europapremiere i Paris. Ignis kommer til Danmark i løbet af foråret 2017.

Ny Suzuki Ignis kommer til Danmark i 2017

Unikt design
Designet på den nye Suzuki Ignis er klassiske for SUV’er – små som store. Høj skulderlinje, stor frihøjde, brede skærme og stejl front.

Hos Suzuki har man sørget for genkendelige designdetaljer og motorhjelmen har genkendelige træk fra Vitara, og lige som på Swift-modellen er A- og B-stolperne holdt i sort

Rummelig kabine
Ignis er udviklet fra bunden som en SUV og er bygget på Suzukis nye platform, der også danner basis for den nye Baleno. Dog er Ignis helt anderledes proportioneret med sin store højde på 1,6 meter. Kabinen er rummelig og har en høj siddeposition. Bagsædet kan reguleres frem og tilbage for bedre ben- eller bagagerumsplads.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Mild hybrid
Under motorhjelmen ligger Suzukis energieffektive 1,2 Dualjet-benzinmotor med 90 HK, men Ignis vil også kunne fås som “Mild hybrid”, hvor benzinmotoren er koblet sammen med en kombineret el-motor og generatorenhed (ISG) samt et batteri af lithium-ion-typen. Dette system opsamler energi fra deceleration og opbremsninger og bruger den som assistance til benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Et system, der ikke bringer det store til biler som sådan, men nok hjælper sælgeren til at få biler ud over kantstenen.

For- og firehjulstræk

Den nye Ignis trækker på forhjulene, men den vil også kunne fås med et 4WD-system af viskosetypen, der ved behov automatisk tilkobler baghjulene. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes, at Ignis fås med automatisk nødbremse, vognbaneassistent og slingreadvarsel.

Ny Suzuki Ignis kommer til Danmark i 2017

Læs også:  Discovery Sport med Luksusinteriør: Nyt design, avanceret teknologi og større alsidighed

Dansk introduktion planlægges til marts måned 2017, og endeligt modelprogram og priser foreligger endnu ikke.