1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Suzuki løfter sløret for ny Vitara
0

Suzuki løfter sløret for ny Vitara

Suzuki løfter sløret for ny Vitara
0
0

En helt ny Suzuki Vitara får verdenspremiere på årets internationale biludstilling i Paris, der afvikles i starten af oktober måned.

Historien bag den populære offroader går tilbage til 1988, hvor Suzuki sendte den kompakte Vitara på markedet. Siden da er den kommet i flere versioner – blandt andet som cabriolet – og i 1998 blev den på det europæiske marked afløst af Grand Vitara, som blev en gedigen succes på det danske marked.

De seneste 5-7 år har vi ikke rigtig set noget til Vitara i Danmark, og Suzuki har i mellemtiden sat sin lid til SX4, Swift og Splash. Nogle modeller med mere succes end andre. Under alle omstændigheder er der sikkert mange Suzuki-forhandlere, der nu glæder sig over udsigten til at få Vitara tilbage i udstillingsvinduet.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Vitara et er en helt nyudviklet SUV, der kombinerer det autentiske Suzuki SUV-design med AllGrip 4WD-teknologi og masser af mulighed for individuel personalisering ud- og indvendigt.

Den nye Vitara er baseret på conceptmodellen iV-4, som blev vist frem på biludstillingen i Frankfurt sidste år.

Frem mod biludstillingen i Paris har Suzuki offentliggjort denne lille teaser, hvor du kan få et glimt af den nye Vitara: