1. Home
 2. Bilnyheder
 3. Test: Veludstyret – men ikke meget mere

Test: Veludstyret – men ikke meget mere

Test: Veludstyret – men ikke meget mere 6.3
0
0

Anmeldelse

6.3

Mitsubishi Space Star er en lille billig bil. Det skinner igennem på alle punkter. Kender man præmissen og kan man leve med det, så er der flere ting, der fungerer for Space Star. Pladsen er bedre end hos konkurrenterne. Og for 120.000 kroner får du aircondition, navigation og en bil.

Motor & gearkasse6.0
Køreegenskaber6.0
Komfort5.8
Plads6.5
Udstyr6.0
Pris7.6

Mitsubishi holdt sin indtog med Space Star, da mærket for få år siden re-lancerede sig selv på vores breddegrader. Den mindste Mitsubishi bliver introduceret til en pris på omtrent 9p.000 kr. I den prisklasse er konkurrencen hård, men Mitsubishi Space Star har en trumf i ærmet. Den er lige et nøk større end de andre med samme prisskilt på. Det betyder, at Space Star er en B-segment bil. Den er ikke mikro, men ‘bare’ mini.


Mitsubishi Space Star starter fra 99.000 kr. Det er i sig selv billigt for en bil i B-segmentet, men hvis man giver 25.000,- kr. ekstra får man badet bil i ekstraudstyr.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version


Vi har testet InLead-udstyrsudgaven og her får man for ekstra 22.000 kr.  bl.a. regnsensor , eljusterbare sidespejle med varme, aircondition, fjernbetjent centrallås, fartpilot og sædevarme i forsæderne.
Smider man 7.000 ekstra får man en DAB-radio, med navigation op Apple- og Androidtelefontilslutning.

Trist plastik

Det skal siges. Det er en billig bil. Og det mærker man. Plastikken i kabinen er noget trist o ser billig ud. Kontakterne til sædevarmen sidder nede ved gulvet i midterkonsollen og kørestillingen er mildest talt mærkelig. I hvertilfælde for mig.


Måske er mine arme for korte, men med sædet i rette position i forhold til pedalerne er der meget langt til rattet. Og det kan ikke justeres i længderetningen, kun op og ned.  På lange ture vil det være meget irriterende.

Pladsen er trækplaster

Er man afhængig af en bil, der ikke må koste noget særligt og har man børn, der skal med nogen gange, så er det der man skal kaste blikket hen på Space Star. Men det er ikke en langtursvogn, eller en trækhest. Det er en lille bil, der har det bedst på

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Køreegenskaberne er det ikke

Affjedringen er blød og styretøjet ikke superpræcist, men det går og hvad kan man forlange for 115.000 kr?  De 80 hk. fra de 3-cylindre trækker fint og friskt. Du får ret meget for dine penge, med Space Star og endda med en på papiret glimrende brændstoføkonomi. Men materialer og køreegenskaber er langt fra i top.

Mitsubishi Space Star 1,2 InLead

 • Pris: Testbil inkl. udstyr: 120.000 kr.
  Fås fra 489.337 kr.
 • EU-miks: 24,4 km/ltr.
 • Motor: 1,2 R3, Ydelse: 80 hk ved 6.000 omdr./min.
  Moment: 106 nm/4000 omdrejninger.
 • Topfart: 180 km/t
  0-100 km/t: 11,7 sek.