1. Home
  2. Baggrund
  3. Top fem hipster køretøjer
0

Top fem hipster køretøjer

Top fem hipster køretøjer
0
0

Hipster, et begreb du sikkert flere gange har hørt, men måske stadig er tvivl om dets betydning?

Mark Greif som er professor i New York og undersøgt området forklarer, at begrebet stammer 1950’erne, og hipsterne er frontløbere til hippierne. Hipsters defineres dog som at være ligeglade med politik, da de mest af alt går op i at feste, høre musik og ryge pot.

Så fik vi vidst det på plads, og vi kan rykke videre til vores top 5 hipster køretøjer.
Definitionen for det bedste hipster køretøj er svær, men som udgangspunkt må kravene iht. ovenstående beskrivelse være, at anlægget skal være enormt, cigartænder er et must og udluftningen skal være effektiv. – vi prøver os frem med nogle kandidater:

5.
Fiat 500 kan bestilles i utallige opsigtsvækkende farver, som vil passe til alle hipster-jeans. Den kan købes med den charmerende TwinAir-motor, og hvis det ikke er musik nok kan en iPod tilkobles. Derudover er der altid et godt leasingtilbud klar – Og tilbud er noget hipsters kan lide!

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

4.
Toyota Prius gjorde det moderne at køre økonomisk. Dette er bilen for de socialt bevidste hipsters, der vil redde jorden fra undergang.

3.
Hvem kom på ideen om at lave en sportscoupé med to fordøre og én bagdør… Hyundais Veloster indtager en flot tredjeplads for denne detalje, som uden tvivl vil skabe opmærksomhed. Desuden er der både mulighed for stort anlæg, el-soltag, klimaanlæg osv., hvorfor den bør opfylde alle krav for den perfekte ”hipster-mobile”.

2.
Stort set alle Volkswagens biler tangerer til en plads på top fem listen, men specielt VW Beetle er ekstra hipster-agtig. Den er indbegrebet af retro og god stil! Desuden behøves den ikke være dyr, hvis man vælger den 105 hestes 1,2 TSI-enhed.

1.
Førstepladsen indtages stensikkert af en Fixie bike. Perfekt udluftning og med et par hørebøffer på hovedet kan man have sin egen lille fest. Dermed, det perfekte hipster køretøj…