1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota Yaris Hybrid til 199.995 kr.
0

Toyota Yaris Hybrid til 199.995 kr.

Toyota Yaris Hybrid til 199.995 kr.
0
0

I oktober så den nye Toyota Yaris dagens lys med både benzin- og dieseludgaver. Nu har Toyota også en hybridudgave klar, og prisen bliver lige under 200.000 kr.

Det er den tredje generation af Toyota Yaris, og introduktionen har forløbet perfekt, da den allerede nu er den mest solgte personbil i minibilsklassen siden oktober i fjor.

Til sommer kommer hybridudgaven som kører på en kombination af el og benzin til Danmark. Toyota Yaris Hybrid kan dog også kun køre på el over kortere strækninger, hvilket betyder man ingen CO2 udleder!

Prisen bliver 199.995 kr., hvilket gør det til den billigste hybridbil i Danmark nogensinde.

Hybrid er billigere end diesel

Dieseludgaven af Yaris starter fra 181.497 kr., hvilket er 18.000 kr. mindre end Yaris Hybrid. Skal man have samme udstyrsniveau i dieseludgaven, så skal der dog købes for 28.000 kr. ekstra, hvorfor hybrid er billigere end diesel. Det er bl.a. 2-zonet klimaanlæg og automatgear som hybrid-modellen fra standard er udstyret med.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Anders Tystrup som er pressechef hos Toyota Danmark A/S udtaler:

”Det er været et mål for os at kunne tilbyde vores gennemtestede og miljørigtige hybridteknologi til så mange danskere som muligt. Det kan vi for alvor nu med Yaris Hybrid, der er prissat særdeles attraktivt. Med en pris fra 200.000 kr. får man altså mulighed for at sikre sig en af de mest avancerede hybridbiler på markedet,”

100 hk og 79g/km CO2

Motoren er en 1.5 liters hybridmotor, som kun udleder 79 g/km CO2 og leverer 100 hestekræfter, samt har minimum udledning af sundhedsskadelige kvælstoffer og partikler.

Toyota Yaris Hybrid vil kunne leveres i tre udstyrsvarianter kaldet H1, H2 Toyota Touch og H3 Toyota Touch. I den dårligst udstyret Hybrid-udgave får man mere udstyr en den lavest udstyrede benzin- eller dieseludgave.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Som standardudstyr finder man 2-zonet klimaanlæg, automatgear, sædevarme, elsidespejle med varme, LED-kørelys og et karakteristisk frontdesign som adskiller sig fra benzin- og diesel-modellerne.

Vælger man H2 Touch får man tilmed et specielt sædeindtræk, læderrat med hybridblå syninger samt multimediesystemet Toyota Touh med bakkamera og trådløs integration af mobiltelefonen.

Tager man den bedst udstyret H3 Toyota Touch finder man 16” alufælge, dellæder på sæderne, fartpilot, handskerum med køling, panorama glastag, regnsensor, nøglefri betjening, tågeforlygter, tagspoiler, tonede bagruder og meget andet.

Prisen på H2 Touch og H3 Touch er hhv. 221.995 kr. og 269.910 kr.

Du kan allerede nu bestille Yaris Hybrid hos din Toyota-forhandler.