1. Home
  2. Baggrund
  3. Tre fede oplevelsesgaver til bilelskeren
0

Tre fede oplevelsesgaver til bilelskeren

Tre fede oplevelsesgaver til bilelskeren
0
0

Går du med en drøm om at køre i en lækker superbil, prøvekøre på en Formel 1 bane, eller kender du en som netop ville være interesseret i dette? Så bør du bestemt overveje en oplevelsesgave.

Med en oplevelsesgave vil du opdage et hav af muligheder, indenfor bilverden, hvad end du er til Audi eller Lamborghini. Du eller en du holder af, vil få muligheden for at udleve den ultimative drengedrøm med en af de mange oplevelsesgaver, der er tilegnet bilelskeren og du vil her få et udpluk i form af de 3 fedeste oplevelsesgaver med henblik på dette.

 

1. Kør Ferrari på bane

Går du med en drøm om at give den fuld gas i en Ferrari? Så har du her muligheden. For med oplevelsesgaven Kør Ferrari på bane, vil du få mulighed for at sidde bag rattet på en Ferrari 458 Italia, og træde speederen helt i bund, og derved få den fulde oplevelse af den kraftfulde V8-motor, som Ferrarien besidder. Du vil få adgang til en bane, i professionelle og yderst sikre omgivelser, hvor du vil kunne køre 4 ture rundt selv, i den fart du foretrækker. Her vil du enten have mulighed for at køre hos FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen, alt efter hvad du finder mest praktisk. Under oplevelsen vil du blive ledsaget af en erfaren instruktør, som undervejs vil give dig gode tips og råd så du kan få den ultimative køreoplevelse, som du sent vil glemme. Så hvis du har en drøm om at mærke farten bag rattet i en Ferrari 458 Italia, så er dette den ultimative chance.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

ferrari-952529_1280

2. Kør Lamborghini på bane

Skulle Lamborghinien vække en indre drengedrøm, så har du her chancen for selv at køre en Lamborghini Gallardo LP 570-4 Supperleggera. Du vil her få mulighed for at køre på en tilpasset bane, hvor du vil få et glimt af det at være professionel racerkører for en stund. Her vil du have mulighed for at benytte dig af enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen, hvor du vil blive udsat for krævende sving, der sætter dine køreevner på en prøve når du har speederen i bund. Med de +500 hestekræfter er masser af adrenalin at hente, når du i alt får mulighed for at køre fire omgange på en af de to enestående baner, der er stillet til rådighed. En erfaren instruktør vil ledsage dig under oplevelsen, så du kan få de bedste tips til hvordan du får mest ud af bilen og dens mange kræfter. Tøv derfor endelig ikke med at udleve din, eller give andre muligheden for at udleve deres ultimative bildrøm med denne fantastiske oplevelsesgave.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

lamborghini-593105_1280

3. Kør Formel 1 – Padborg Park

Kunne du godt tænke dig at udleve den ultimative Formel 1 drøm, så får du her muligheden for at få en forsmag på dét at være Formel 1 kører. I samarbejde med Padborg Park får du mulighed for selv at køre en Formel 1 Racer på bane, så du kan få den komplette oplevelse. Den Formel 1 Racer der vil blive stillet til rådighed har selv deltaget som racer ved VM-løb, hvilket gør oplevelsen fuldkommen autentisk. Du vil i forbindelse med oplevelsen få tilbudt følgende: opvarmning i Formel 1 simulator, træning i Lotus Elise & KTM X-BOW, samt 4 omgange i Formel 1 racer. Så har du en indre drøm om at være Formel 1 køre, så har du her din chance!

ferrari-490617_1280