1. Home
  2. Baggrund
  3. Video: Historien om Opel Astra fortsætter…

Video: Historien om Opel Astra fortsætter…

0
0

Dette er en advertorial

Det er ikke lang tid siden vi prøvede den anerkendte Opel Astra, hvilket var et glædeligt møde. Vi var også vældig imponeret over testmodellen, der tilbød usædvanlig meget bil og teknologi for pengene.

Vi testede den femdørs variant, men betaler man 12.000 kr. ekstra får man Sports Tourer-modellen, der er den større og mere praktiske stationcarmodel. Udstyrsniveauerne og motorerne er de samme.

Prisen for Opel Astra Sports Tourer koster fra 208.000 kr. med Essentia udstyrsniveauet og en 1-liters turbomotor med 105 hestekræfter. Vil man have lidt flere hestekræfter og udstyr kan vi anbefale den 1.4 liters med turbo, 125 hk og Enjoy-udstyr til 252.000 kr. Den billigste dieselmodel kører 27,8 km/l og koster 257.000 kr. med Enjoy udstyrsniveauet.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Enjoy udstyrsniveauet inkluderer bl.a. 16” fælge, R 4.0 IntelliLink infotainmentsystem med seks højtalere, kørecomputer, elruder for og bag, multifunktionsrat, fartpilot, automatisk lyskontrol, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl samt lys- og synespakke. Over Enjoy finder man udstyrsniveauerne Dynamic og Innovation.

Du kan læse vores test af Opel Astra her.

tags: