1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Video: Så fed er den nye Opel Astra Sports Tourer

Video: Så fed er den nye Opel Astra Sports Tourer

Video: Så fed er den nye Opel Astra Sports Tourer
0
0

Dette er en advertorial

D.16-17 april holder Opel åbent hus, når de introducerer den nye Astra Sports Tourer, som er stationcarudgaven af Astra.

Dermed er det den praktiske udgave af Astra, som i forvejen har høstet megen ros. Stationcarmodellen har hele 540 liters bagagerum, og slår man alle tre bagsæderne er der 1.630 liter! I Danmark er Opel Astra bl.a. blevet kåret som Årets bil, men det er ikke kun i Danmark, at vi har anerkendt den nye tyske bil i Golf-klassen, da den også er kåret som ”Car of the Year” i Europa!

I videoen du kan se her kommer Opels danske informationschef ind på en række områder, hvor han mener den nye Astra skiller sig ud. Noget af det mest interessante er de ergonomiske sæder samt LED matrix lygterne, der sikrer man konstant kan se, hvad der sker på vejen når det ellers er mørkt.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Opel Astra Sports Tourer forfra

Udstyrsniveauerne hedder Essentia, Enjoy, Dynamic og Innovation. Mens standardmodellen bl.a. har aircondition, el-fjernbetjente forruder, 6-vejs justerbart førersæde, boardcomputer, radio med Bluetooth og meget andet, så har Innovation-modellen bl.a. både førerassistancepakken med Opel Eye, nøglefribetjening, ambient belysning i kabinen, Morrocana interiør i højere kvalitet, to-zoners klimaanlæg, elektrisk parkeringsbremse og el-betjent foldbare sidespejle.

Opel-Astra-Sports-Tourer-bagfra (50)

Prisen i Danmark for den nye Astra Sports Tourer starter ved 208.000 kr. eller 2.795 kr. i privatleasing med en udbetaling på lige under 5.000 kr. Leasingaftalen løber over 36 mdr. og inkluderer 45.000 km i perioden.

Opel Astra

tags: