1. Home
  2. Bilmærker
  3. Land Rover
  4. Video: Sådan skal en Range Rover Sport V8 brøle!
0

Video: Sådan skal en Range Rover Sport V8 brøle!

Video: Sådan skal en Range Rover Sport V8 brøle!
0
0

Range Rover Sport er en luksuriøs og velkørende SUV, der kan få en hel del kræfter, hvis pengepungen tillader det. SVR er den ultimative topudgave med sine 550 hestekræfter og 680 newtonmeter den ultimative Range Rover Sport. 0-100 km/t er overstået på sølle 4,7 sekunder og topfarten er 260 km/t… Husk lige dette er en ret stor SUV.

Der er dog også en lidt mindre model med 510 hestekræfter og 625 Nm, som ligeledes er ret hurtig. 0-100 km/t på 5,3 sekunder og en topfart på 250 km/t.

Motoren i begge modeller er en 5-liters Supercharged V8’er, som bl.a. også bruges i Jaguar F-Type. Om end den synger noget så fantastisk i begge biler – dog er der skruet mest op for lyden i F-Type -, så er det iflg. tuningsfirmaet Fabspeed ikke helt nok…

Læs også:  Discovery Sport med Luksusinteriør: Nyt design, avanceret teknologi og større alsidighed

Derfor har de udviklet et nyt udstødningssystem til den potente SUV, så den gør alle naboerne opmærksom på, at far i nr.7 er kommet hjem. Desuden sørger det nye udstødningssystem også for, at ydelsen bliver hævet med cirka 8 hestekræfter og 15 Nm…

Fabspeed fortæller de har udviklet det nye udstødningssystem med henblik på, at folk inde i kabinen skulle få mere ud af bilens fantastiske lyd.

Er du interesseret i udstødningssystemet kan du vælge iblandt to udgaver af det: en i poleret krom eller et andet i carbon fiber.

Hvis man kun tæller hestekræfter, så kan man foruden de ekstra 8 hestekræfter det nye udstødningssystem henter også vælge ECU-tuningen, hvor man får yderligere cirka 25 hk og 36 Nm, hvilket betyder man ydelsesmæssigt nærmest kommer på niveau med SVR-modellen… Samlet set vil ydelsen i hvert fald blive hævet til cirka 543 hk og 676 Nm…

Læs også:  Discovery Sport med Luksusinteriør: Nyt design, avanceret teknologi og større alsidighed

I Danmark koster en Range Rover Sport Supercharged med 510 hk fra 1.860.000 kr. mens den ultimative SVR står til 2.605.000 kr.