1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Video: Vild Volvo-luksus – mest for kinesere

Video: Vild Volvo-luksus – mest for kinesere

Video: Vild Volvo-luksus – mest for kinesere
0
0

Volvo har tryk på kedlerne. Derfor flytter de produktionen af S90 fra Sverige til Kina, hvor der er kapacitet på fabrikken Daqing.

Samtidig begynder produktionen af det som Volvo kalder ”den mest luksuriøse bil nogen sinde bygget i Kina,” i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Volvo S90 Excellence, der ligner det koncept Volvo viste frem tidligere på året på Beijing Motor Show. S90 Excellence kommer på det kinesiske marked i 2017, men senere kommer bilen (måske) til USA og Europa, hvis efterspørgslen efter voldsom Volvo -luksus er stor nok.

Som vi så det i topmodellerne af XC90 er det, der gør Excellence excelent, det som Volvo kalder ’Lounge Console’. Faktoisk ligner Volvo S90 Excellence næsten en hotelsuite indeni og kabinen kan forvandles til et kontor med et tryk på lidt knapper. Her får du ekstra plads, for passagersædet er fjernet for at give plads til ben og udstyr, der opbevares i et rum, der står, hvor sædet engang var. I rummet er der blandt andet gjort plads til en stor touchskærm og opbevaring. På bagsædet er der desuden massagesæder, der kan lægges ned.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Motorudvalget er begrænset til topmotoreren T8 Twin Engine plug-in hybrid med 410 hestekræfter. Det er sikkert nok.