1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen afholder DM i Sæbekasseløb
0

Volkswagen afholder DM i Sæbekasseløb

Volkswagen afholder DM i Sæbekasseløb
0
0

Volkswagen-forhandlerne affyrer nu startskuddet til DM i Sæbekasseløb, og de første heats bliver afviklet i juni måned.

Efter de første løb går de bedste videre til en regionsfinale og herefter til den store landsfinale.

Både for familier og entusiaster

Volkswagen har delt DM i Sæbekasseløb op i to kategorier, hvor man enten kan tilmelde sig som et Familie-hold eller Entusiast-hold.
Familie-holdet er perfekt til forældre, bedsteforældre og børn som skal bygge en sæbekassebil i løbet af formiddagen hos den lokale VW-forhandler. Hvis man derimod vil gå hårdere til værks, så kan man tilmelde sig Entusiast-holdet, hvor eneste krav er alle deltagere er min. 15 år gamle.

Gratis sæbekasse-kit til de hurtige

De første 15 tilmeldte hold giver Volkswagen et gratis sæbekasse-kit til en værdi af 600 kr. – Du kan hurtigt tilmelde dig her.
Det er selvfølgelig gratis at deltage, men er man ikke blandt de første som får det gratis sæbekasse-kit, så skal man selv bygge vognen. – Forhandlerne har dog det nødvendige værktøj til rådighed, hvilket også inkluderer styling såsom fartstriber og startnummer.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Vind en tur til Disneyland Paris

Der vil blive kåret en lokal vinder, og de regionale finaler bliver afholdt umiddelbart efter sommerferien. Finalen bliver afholdt til efteråret i København.

Vinder-teamet får titlen som Danmarksmester i Sæbekasseløb samt en kør-selv-ferie til Disneyland Paris til en værdi a’ 20.000 kr. – Her gør VW opmærksomhed på turen ikke foregår i en sæbekassebil, men derimod en af de populære VW bilmodeller.

Tilmeld dig DM i Sæbekasseløb her.