1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen Golf GTI cabriolet på trapperne
0

Volkswagen Golf GTI cabriolet på trapperne

Volkswagen Golf GTI cabriolet på trapperne
0
0

En ny Volkswagen Golf GTI Cabriolet forventes at blive afsløret ved Geneva Motor Show.En åben udgave af den legendariske GTI fik premiere ved Worthersee messen i Østrig, sidste år, hvor den blev vist frem ved siden af en Volkswagen Golf R Cabriolet. Det formodes at den åbne GTi skal fungere som et festfyrværkeri for den aldrende Golf VI, der erstattes i 2013.

Det ville kun være den anden gang at en Golf GTI Cabriolet har været tilgængelige, da sidste gang var den originale Golf I tilbage i 80’erne.

Selvom motoren fra Golf GTI har været tilgængelig i både Golf Cabriolet og Eos igennem længere tid, har det ikke været muligt at købe en fuldfed GTI udgave. Den nye bil forventes naturligvis at få motoren med 210 hk, sammen med GTI affjedring der ville benytte Volkswagens ’Adaptive Chassis Control’, samt et GTI-interiør der ville byde på de klassiske sæder. 6-trins manuelle samt DSG gearkasser vil benyttes, og 17” fælge vil være standard.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Mulig Golf R Cabriolet

GTI Cabriolet modellen der blev vist frem ved Worthersee, kørte på 19” fælge fra Glendale, der kan tilkøbes som ekstraudstyr til den nuværende GTI. Den havde også LED-lygterne fra Edition 35, samt et aggressivt bodykit med særlige for- samt bagkofangere og sideskørter. Rygterne siger, at denne fremviste særlige udgave kunne være meget tættere på produktionsudgaven end forventet.

Historien slutter dog ikke her. Rygterne svirrer også om, at Volkswagen ville sætte samme Golf R Cabriolet vist frem ved messen i produktion. Dette ville være den mest kraftfulde Volkswagen cabriolet nogensinde bygget, med dens 270 hk og 4-hjulstræk.

Det forventes at bilen ved stå klar hos forhandlerne til september i år.