1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen Golf GTI Heartbeat Concept med 400 hestekræfter
0

Volkswagen Golf GTI Heartbeat Concept med 400 hestekræfter

Volkswagen Golf GTI Heartbeat Concept med 400 hestekræfter
0
0

Volkswagen Golf GTI Heartbeat Concept er en ny konceptbil fra VW, der blev præsenteret i Østrig på den årlige Wörthersee-messe, der bringer alle VAG-fans (Audi, Seat, Skoda, VW etc.) sammen en gang årligt.

Idéen til bilen kommer fra 12 trainees hos Volkswagen samt Sitech Sitztechnik. Siden 2008 har VW nemlig kørt sådan et projekt hvert år, og den her er således det niende GTI-projekt. Under hjelmen ligger der 400 hestekræfter, der er klar til at blive sluppet løs. Mindre kunne ikke gøre det, når nu traineesne er mellem 20-26 år gamle.

Man har valgt at tage udgangspunkt i en 3-dørs variant af den populære Golf 7. Farven er en ”reflex silver metallic”, men farvetemaet er faktisk todelt. Foran er den folieret i en grå farve og ligeledes er den på taget, således der skabes en kontrast. Billederne taler for sig selv. I det sølvgrå område på bilen er der optegnet en række sekskanter i alverdens farver for igen at give lidt kontrast – og skille sig ud.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Bodykittet er også nyt, og ligeledes er de store 20”-alufælge fra BBS. Indvendig er den lige så aggressiv, som den ser ud udenpå. Sæderne er skålsæder som vi kender dem fra den nye VW Golf GTI Clubsport S, og heri er dekoreret et ”40”-emblem for at symbolisere GTI’s 40 års jubilæum. Igen er der optegnet sekskanter på de røde sæder, og de går igen på dørpanelerne. Bagsæder er der ingen af.

Tværtimod. I stedet har de unge trainees valgt at smide et kæmpe anlæg ind bagi. Det er af allerhøjeste kvalitet og på 1.360 watt fra syv højttalere, så det kan man sikkerhed godt spille op til fest for de to personer, der nu end er plads til i bilen.

Hos VW er man også imponerede over de fem kvinder og syv mænd, der nu kan skrive på CV’et at have lavet deres helt egen Golf GTI. De har selv planlagt det hele efter at have diskuteret mange idéer og teknikker, for til slut at kunne sætte de store alufælge på. Det drejer sig altså om, at man hos VW udvælger en række trainees med et vis talent og giver dem denne mulighed.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Volkswagen Golf GTI Heartbeat Concept er navnet på den niende GTI i træningsprojektet. Og den ser godt ud.