1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen Golf Mk7 byder på mange forbedringer
0

Volkswagen Golf Mk7 byder på mange forbedringer

Volkswagen Golf Mk7 byder på mange forbedringer
0
0

Når Volkswagen Golf Mk7 senere på året bliver præsenteret, så vil den have tabt sig, være mere sikker, køre længere på literen og have teknologi, som man typisk kun finder i dyrere luksusbiler.

Når den nye Volkswagen Golf bliver præsenteret, så vil der være mange specielle ændringer, hvor bl.a. en hybrid-model er én af dem. – Og nej, den nøjes ikke med 90-100 hk, men yder cirka 240 hk! – Også kører den samtidig ca. 21,3 km/l.

De nye benzin og dieselfamilier går hhv. under kodeordene EA211(benzin) og EA288(diesel).
Den kraftigste 1.4 liters turbobenzinmotor vil yde 138 hk, og vil bl.a. kunne lukke ned for cylindre, så brændstoføkonomien forbedres. – Der vil dog bl.a. også være 1.8 og 2.0 liters.

Den kraftigste 2.0 diesel vil yde 181 hk og 379 Nm, hvorfor der bør være massere af krafter. Hvis man ønsker en sportsdiesel, så er Volkswagen i gang med at udvikle GTD-modellen, hvor den 2.0 liters dieslemotor vil være udstyret med twin-turbo og yde omkring 220 hk.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Nu skal vi selvfølgelig ikke glemme Volkswagen Golf GTI, som man forventer vil have en ydelse på 260 hk, hvor det selvfølgelig er en 2.0 TSI-motor under hjelmen.

Sidst men ikke mindst kan vi fortælle, at man nu også vil kunne udstyre sin Golf med firehjulstræk.

Den nye Golf bliver den første model hos VW Group, som vil være baseret på den nye MQB-platform. – MQB-platformen vil også kunne bruges til både Polo og Passat, hvorfor der er store forventninger til den.

Udstyr som i luksusbiler

Én af de mange features som man finder i den nye Golf er en 8’’ trykfølsom skærm, som efter sigende minder lidt om en iPad. Derudover finder man også:

  • Adaptive cruise control
  • 360 grader parkeringssensorer & Park Asisst
  • Semiautomatisk parkeringssystem
  • System som fortæller chaufføren når han bør holde pause
  • Og meget andet
Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Vi holder dig selvfølgelig opdateret, når der kommer flere informationer om den nye VW Golf Mk7.